ilan Expert Licensed User Longtime User Dec 16, 2020 #1 חנוכה שמח לכל החברים הישראלים! היום בלילה נר 7 של חנוכה אז לא לשכוח להדליק חנוכיה ולאכול סופגניות!
LucaMs Expert Licensed User Longtime User Dec 16, 2020 #3 החג היהודי לקידוש המקדש, שטקסיו אומץ גם על ידי הכנסייה הקתולית לחנוכת חפצים ומקומות קדושים; זה נקרא גם פסטיבל המנורות. [קשה לבחור טקסט בעברית אם זה מסתיים בסימן קריאה (אני מניח שגם בתווים "מיוחדים" אחרים)] משאלות
החג היהודי לקידוש המקדש, שטקסיו אומץ גם על ידי הכנסייה הקתולית לחנוכת חפצים ומקומות קדושים; זה נקרא גם פסטיבל המנורות. [קשה לבחור טקסט בעברית אם זה מסתיים בסימן קריאה (אני מניח שגם בתווים "מיוחדים" אחרים)] משאלות
ilan Expert Licensed User Longtime User Dec 16, 2020 #4 LucaMs said: החג היהודי לקידוש המקדש, שטקסיו אומץ גם על ידי הכנסייה הקתולית לחנוכת חפצים ומקומות קדושים; זה נקרא גם פסטיבל המנורות. [קשה לבחור טקסט בעברית אם זה מסתיים בסימן קריאה (אני מניח שגם בתווים "מיוחדים" אחרים)] משאלות Click to expand... you speak hebrew better than me
LucaMs said: החג היהודי לקידוש המקדש, שטקסיו אומץ גם על ידי הכנסייה הקתולית לחנוכת חפצים ומקומות קדושים; זה נקרא גם פסטיבל המנורות. [קשה לבחור טקסט בעברית אם זה מסתיים בסימן קריאה (אני מניח שגם בתווים "מיוחדים" אחרים)] משאלות Click to expand... you speak hebrew better than me
LucaMs Expert Licensed User Longtime User Dec 16, 2020 #5 ilan said: you speak hebrew better than me Click to expand... אולי גוגל טרנסלייט מדבר עברית טוב יותר ממך, אני לא. ?
ilan said: you speak hebrew better than me Click to expand... אולי גוגל טרנסלייט מדבר עברית טוב יותר ממך, אני לא. ?