Erel B4X founder Staff member Licensed User Longtime User Sep 20, 2020 #2 שנה טובה לכולם. כמה ישראלים פעילים בפורום? למה שקט בפורום עברית תחזיקו מעמד בסגר. אני מעריך שייקח הרבה זמן עד שנחזור לשיגרה חצי נורמלית...
שנה טובה לכולם. כמה ישראלים פעילים בפורום? למה שקט בפורום עברית תחזיקו מעמד בסגר. אני מעריך שייקח הרבה זמן עד שנחזור לשיגרה חצי נורמלית...
moty22 Active Member Licensed User Sep 20, 2020 #3 אני מניח שרוב הישראלים עסוקים בקדחתנות בפיתוח תוכנה עוקפת סגר אני מציע שכאשר הסגר יסתיים לא נמסור הודעה על כך לאנשים מסויימים Erel said: שנה טובה לכולם. כמה ישראלים פעילים בפורום? למה שקט בפורום עברית תחזיקו מעמד בסגר. אני מעריך שייקח הרבה זמן עד שנחזור לשיגרה חצי נורמלית... Click to expand... Last edited: Sep 20, 2020
אני מניח שרוב הישראלים עסוקים בקדחתנות בפיתוח תוכנה עוקפת סגר אני מציע שכאשר הסגר יסתיים לא נמסור הודעה על כך לאנשים מסויימים Erel said: שנה טובה לכולם. כמה ישראלים פעילים בפורום? למה שקט בפורום עברית תחזיקו מעמד בסגר. אני מעריך שייקח הרבה זמן עד שנחזור לשיגרה חצי נורמלית... Click to expand...
ilan Expert Licensed User Longtime User Dec 16, 2020 #4 Erel said: כמה ישראלים פעילים בפורום? למה שקט בפורום עברית Click to expand... האמת שזאת שאלה טובה, העניין שאני מגיע לכאן ממש לעיתים רחוקות כי זה לא מובלט מספיק שיש כאן פורום בעברית. מחכה כבר לחברות הייטק ישראליות שיגלו את הפורום הזה ונתחיל לראות חברות שעובדות עם B4X מישהו מכיר חברה כזאת? חוץ מ Anywhere Software כמובן
Erel said: כמה ישראלים פעילים בפורום? למה שקט בפורום עברית Click to expand... האמת שזאת שאלה טובה, העניין שאני מגיע לכאן ממש לעיתים רחוקות כי זה לא מובלט מספיק שיש כאן פורום בעברית. מחכה כבר לחברות הייטק ישראליות שיגלו את הפורום הזה ונתחיל לראות חברות שעובדות עם B4X מישהו מכיר חברה כזאת? חוץ מ Anywhere Software כמובן
moty22 Active Member Licensed User Dec 17, 2020 #5 ilan said: מחכה כבר לחברות הייטק ישראליות שיגלו את הפורום הזה ונתחיל לראות חברות שעובדות עם Click to expand... בכדי למשוך אנשי הייטק ישראלים צריך לפתוח בית בושת בדובאי
ilan said: מחכה כבר לחברות הייטק ישראליות שיגלו את הפורום הזה ונתחיל לראות חברות שעובדות עם Click to expand... בכדי למשוך אנשי הייטק ישראלים צריך לפתוח בית בושת בדובאי
trepdas Active Member Licensed User Longtime User Feb 5, 2021 #6 Erel said: שנה טובה לכולם. כמה ישראלים פעילים בפורום? למה שקט בפורום עברית תחזיקו מעמד בסגר. אני מעריך שייקח הרבה זמן עד שנחזור לשיגרה חצי נורמלית... Click to expand... שיו תראו אראל מדבר בעברית cool תחזיקו מעמד בסגר חברים. עוד מעט זה נגמר
Erel said: שנה טובה לכולם. כמה ישראלים פעילים בפורום? למה שקט בפורום עברית תחזיקו מעמד בסגר. אני מעריך שייקח הרבה זמן עד שנחזור לשיגרה חצי נורמלית... Click to expand... שיו תראו אראל מדבר בעברית cool תחזיקו מעמד בסגר חברים. עוד מעט זה נגמר
ilan Expert Licensed User Longtime User Feb 5, 2021 #8 trepdas said: אראל מדבר בעברית Click to expand... ברור, הוא יודע לדבר עוד הרבה שפות: - אנגלית - B4X - Java - ObjC - Swift - JS - Phyton - VB - .Net - C - C++ כנראה שהרשימה הרבה יותר ארוכה ?
trepdas said: אראל מדבר בעברית Click to expand... ברור, הוא יודע לדבר עוד הרבה שפות: - אנגלית - B4X - Java - ObjC - Swift - JS - Phyton - VB - .Net - C - C++ כנראה שהרשימה הרבה יותר ארוכה ?