G gacar Active Member Nov 11, 2021 #1 Merhaba, test aşamasındaki projemizi nasıl derleyebiliriz? Telefona nasıl yükleyip çalıştırabiliriz? Teşekkürler.
Merhaba, test aşamasındaki projemizi nasıl derleyebiliriz? Telefona nasıl yükleyip çalıştırabiliriz? Teşekkürler.
Ertan Active Member Licensed User Nov 13, 2021 #3 gacar said: Çözümü Ertan Doğan Kaya'nın aşağıdaki videosunda buldum. Click to expand... Videolarımın yararlı olması sevindirici. Kanalda sizin için daha yararlı videolarda olduğuna eminim. Kolay gelsin.
gacar said: Çözümü Ertan Doğan Kaya'nın aşağıdaki videosunda buldum. Click to expand... Videolarımın yararlı olması sevindirici. Kanalda sizin için daha yararlı videolarda olduğuna eminim. Kolay gelsin.
G gacar Active Member Nov 13, 2021 #4 Ertan said: Videolarımın yararlı olması sevindirici. Kanalda sizin için daha yararlı videolarda olduğuna eminim. Kolay gelsin. Click to expand... Çok haklısınız, forumda bir kaç gün uğraşıp ancak bulabildiğim çözümlerin zaten videolarınızda anlatıldığını gördüm.
Ertan said: Videolarımın yararlı olması sevindirici. Kanalda sizin için daha yararlı videolarda olduğuna eminim. Kolay gelsin. Click to expand... Çok haklısınız, forumda bir kaç gün uğraşıp ancak bulabildiğim çözümlerin zaten videolarınızda anlatıldığını gördüm.